SON DAKİKA
Hava Durumu

Bozbey: Yeni nesil Bursasporlu olamayacak

Millet İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey; Bursaspor'un, yönetim sisteminin değişmesi, borcu kadar hisselerin özelleşmesi ancak derneğin ortak olarak kalması ile şampiyonluk gibi haklarının yeni oluşuma devrolacağı bir sisteme geçilmesi halinde içinde bulunduğu durumdan kurtulabileceğini belirtirken Bursaspor'un daha da düşmeye devam ederse birçok çocuğun, yeni neslin Bursasporlu olamayacağını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2022 20:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2022 20:31
Kaynak: Haber Merkezi
www.bursadanhabervar.com
Bozbey: Yeni nesil Bursasporlu olamayacak

Bursa Fun Club Derneği'ne konuk olan Mustafa Bozbey, Bursaspor ile alakalı önemli açıklamalarda bulundu.

"bursaspor Dernek Statüsünden Özele Geçiş Yapmalı"

Bursaspor'un önünün aydınlık olduğunu söylemenin mümkün olmadığını belirten Millet İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, "Bursaspor mevcut yönetim şekliyle yönetilebilir mi? Başarılabilir mi? Evet fakat inançlar zayıfladı. Gerçek Bursasporluların inancı zayıflamadı ama yıllarca Bursasporlu olduğunuz için maddi manevi destek verdiniz. 'Ben veriyorum ama borç artıyor. Nereye gittiğini de bilmiyorum' diyenlerin sayısı artıyor. Şeffaflık yok. 'Neden vereyim' noktasına geldi birçok iş insanı. Yönetim sisteminin değişmesi gerekli. Dernek statüsünden özele geçiş yapılmalı" dedi.

"yeni Nesil Bursasporlu Olamayacak"

Derneğin hissesi elbette kalacak fakat güncel borç miktarı kadar özel hisseler verilmeli diyen Bozbey, "2 bin- 3 bin ayrı hisse olabilir. Derneğin ortaklığı da kalacağı için şampiyonluk hakkı da yeni oluşuma devrolacaktır. Değişmedi diyelim. Taraftarı olduğumuz kentimizin takımı. Maddi manevi desteğimize devam edeceğiz. Ama yöneticilerinden kamuoyuna hesap verebilirlik isteyeceğiz. Eğer Bursaspor daha da düşerce yeni yetişen nesil, birçok çocuğumuz Bursasporlu olamayacak. Hikaye anlatamayacağımız için olamayacak. Bursalılık ve Bursasporluluk kültürü kaybolacak" şeklinde konuştu.

KAYNAK: BURSADABUGUN.COM

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.