SON DAKİKA
Hava Durumu

Banaz: İki oy için şehrini satanları, bu şehir unutmaz!

Teksas Grubu, Timsah Arena Stadyumu'nda iftar yemeği organizasyonu gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2023 23:23
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2023 23:23
Kaynak: Haber Merkezi
www.bursadanhabervar.com
Banaz: İki oy için şehrini satanları, bu şehir unutmaz!

Başkan Ömer Furkan Banaz yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Değerli  Bursasporlular

Bugün burada düzenlemiş olduğunuz iftara davet ettiğiniz için şahsım, yönetimi kurulumuz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız adına hepinize teşekkür ederim. Bizim spor kulübü olmaktan öte büyük bir aile olduğumuzun en net göstergesi bu tür organizasyonlar. Saha sonuçlarından bağımsız bir şekilde iyisi ve kötüsüyle aile olabilmek bizim en büyük gücümüzdür. Biz gücümüzü birlikte büyüdüğümüz tribünlerimizden alıyoruz. Son dönemde orantısızca bir taarruz gösterildiğinin de farkındayız bu konu ile alakalı gereken diyalogları kurduğumuzdan ve mücadelesini vereceğimizden de kimsenin şüphesi olmasın.

Çok şükür futbol takımımız Özer hocamız ve ekibi ile birlikte reaksiyon gösteren, mağlubiyetleri kabul etmeyen ve Bursaspor gibi mücadele eden bir duruş göstermeye başladı, umarım bu gösterilen reaksiyon güçlenerek ve katlanarak devam eder. Sizlerin huzurunda, göstermiş oldukları mücadeleden dolayı teknik heyetimizi ve sporcularımızı tekrar kutluyorum. Bundan sonraki süreçte sizlerin de desteğiyle savaşan bir Bursaspor ailesi göreceğimizden şüphemiz yok.

Sizden ayrı kalmak hepimizi üzse de sahada sizler için mücadele ettiğimizin farkında olmanızı istiyoruz. Geçtiğimiz günlerde Sayın Bakanımız Mustafa Varank ile bir araya gelip çeşitli konular hakkında destek sözü aldık. İlk olarak 16.000 adet yadigar bileti alarak Bursasporumuza desteğini sunan Sayın bakanımız Mustafa Varank’a camiamız adına teşekkürlerimizi sunarız. Umarım bu destek, bütün şehre katlanarak yayılır. Bu bağlamda eksik kalan yadigar biletlerimizi de sizlerin desteği ile tamamlamayı umut ediyoruz.

Bazı kesimler tarafından ‘’sorunlu evlat’’ muamelesi görmeyi de hak etmiyoruz. İşler iyi gittiğinde sıra kapmaca oynayanları, fotoğraf yarışında omuz aşındıranları, iki oy için şehrini satanları, taşın altına elini koymayanları Bu şehir unutmaz, Bursaspor yılmaz yıkılmaz. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyor tribünlerde hep beraber omuz omuza mücadele edeceğimiz günü özlemle bekliyoruz.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.