Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA

Kendisine ait olmayan kimlikle üç yıl gezdi

Bursa'da çeşitli suçlardan hakkında 21 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, Bursa polisinden kaçamadı. Zanlının 3 yıldır sahte kimlikle dolaştığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2024 03:00
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2024 03:00
Kaynak: Haber Merkezi
bursadanhabervar.com
Kendisine ait olmayan kimlikle üç yıl gezdi

Edinilen bilgiye göre, 'dolandırıcılık' ve 'kişinin kendisini kamu görevlisi olarak tanıtması' suçlarından hakkında 21 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 3 yıldır bu suçlardan aranan M.T., F.Y.'ye ait kimlik ile 3 yıl boyunca polis ekiplerinden kaçtı. Geçinebilmek için sigortasız bir şekilde taksicilik yapan M.T., daha sonra Uludağ'da kayıtsız odun işi yaptı. Girdiği polis çevirmelerinde F.Y.'ye ait olan kimliği gösteren M.T.'nin merkez Yıldırım ilçesi Yeşilyayla Mahallesi Maltepe Çıkmazı Sokak üzerinde bulunan bir eve ara ara geldiği tespit edildi.


EKİPLER HAREKETE GEÇTİ, ZANLI KISKIVRAK YAKALANDI

 


Merkez Yıldırım ilçesi Yeşilyayla Mahallesi Maltepe Çıkmazı Sokak üzerinde bir süre gözetleme yapan ekipler, M.T.'yi eve geldiği sırada kıskıvrak yakalandı.
Öte yandan M.T., emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.