SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP Yıldırım Saldırıya Uğrayan Meclis Üyesi İçin Emniyete Giderek İfade Verdi

CHP Yıldırım mazbata törenleri sırasında saldırıya uğrayan meclis üyesi için emniyete giderek ifade verdi

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2024 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2024 10:36
Kaynak: Haber Merkezi
www.bursadanhabervar.com
CHP Yıldırım Saldırıya Uğrayan Meclis Üyesi İçin Emniyete Giderek İfade Verdi

Cumhuriyet Halk Partisi Yıldırım İlçe Başkanı İlhami GÜN başta olmak üzere yöneticiler meclis üyeleri ve  o gün Barış Manço Kültür Merkezi'nde olan Cumhuriyet Halk partililer, Emniyet Müdürlüğü'ne çağrılarak ifadeleri alınmıştır ve alınmaya devam ediyor konuyla alakalı Yıldırım İlçe Başkanı İlhami Gün, "Kasten ve isteyerek yapılmış bu eylemin mahkemelerimizce cezalandırılıp bir daha böyle bir olayın yaşanmaması umuyoruz" dedi

NE OLMUŞTU

31 Mart yerel seçimleri sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi ülke genelinde büyük bir başarı elde edip birinci Parti konumuna yükselmesi Bursa'da da Büyükşehir Belediyesi ve birçok belediye kazanması sonrasında belediye başkanı ve meclis üyesi mazbata törenleri düzenlendi. Bunlardan biri de Bursa'da Yıldırım ilçesinde gerçekleşti.

Yıldırım belediye mazbata töreni Barış Manço Kültür Merkezi'nde yapıldı. Mazbata töreninde her partili çıkıp mazbatasını aldıktan sonra kendi siyasi figürünü göstererek sahneden ayrıldı. Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyesi Zülfikar Bal'da mazbatasını aldıktan sonra zafer işareti yaparak sahneden inmiş her zaman olduğu gibi kamerasını eline alan Zülfikar Bal, mazbata töreni çekimlerine devam ediyorken yanına yaklaşan  MHP Meclis üyesi Bal'a zafer işaretinden rahatsız olduğunu dile getirip küfürler ve hakaretler ederek Zülfikar Bala kafa atmak suretiyle burnunun kırılmasına sebep olmuştu. Bununla alakalı Yıldırım Cumhuriyet Halk Partisi savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.