Özer Matlı "Bu sevda bitmez"

Bursa Ticaret Borsası Başkanı ve Matlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı ile Ailesi Bursaspor'un şampiyonluk töreninde büyük mutluluk yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2026 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2026 12:15

Kupa töreni öncesinde kulüp başkanı Enes Çelik ile birlikte organizasyonu takip eden Matlı, kutlamaların ardından basın mensuplarına duygularını paylaştı.

Aile içinde Bursaspor sevgisinin güçlü şekilde yaşandığını vurgulayan Matlı, çocuklarının “Bu sevda bitmez” sözleriyle kulübe olan bağlılıklarını dile getirdiğini belirtti. Kardeşi Önder Matlı’nın oğlu Ahmet Kaan Matlı da “Bizim en büyük sevdamız Bursaspor’dur. İnşallah Süper Lig’e çıkarız.” ifadelerini kullandı.

Genç neslin kulübe olan ilgisine dikkat çeken ÖzerMatlı, “Bu kadar çok gencin Bursaspor’u sevdiği bir ortamda, yeni dönemde gençler de kulübün en büyük destekçisi olacak.” diyerek geleceğe dair umut verdi.