
Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik, mart ayı içerisinde satışa çıkacak yeni sezon kombineleri için taraftarlara çağrıda bulundu. Başkan Çelik, kombine sayısının bu sezon 40 bin adede ulaşmasını hedeflediklerini ifade etti.
Taraftara destek çağrısıÜNİTİMSAH tarafından organize edilen iftar programında konuşan Başkan Enes Çelik, takımın Süper Lig hedefi doğrultusunda son 8 maçın belirleyici olacağını kaydetti. Taraftarın her zaman olduğu gibi desteklerinin büyük önem taşıdığını vurgulayan Çelik, kombinelerin mart ayı içinde satışa çıkacağını duyurdu.
40 bin kombine hedefi ve önceliklendirmeÇelik, “Bu sezon 40 bin kombine satmayı amaçlıyoruz” şeklinde konuşarak, yüksek kombine sayısının hem kulüp hem de taraftar için değer yaratacağını belirtti. Mevcut kombine sahiplerine öncelik tanınacağını açıklayan Çelik, taraftarların sadece zor zamanlarda değil, Süper Lig ve Avrupa’ya giden yolda da tribünleri doldurması gerektiğini sözlerine ekledi.