SON DAKİKA
Hava Durumu

Aman dikkat edelim!

Yazının Giriş Tarihi: 30.01.2023 11:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.01.2023 11:01

Bursaspor'un elinden son dakika golüyle kaçırdığı Afyon maçı sonrası deplasmanda alınan 3 puan, hem de rakipten çok önemliydi. Şimdi iş seri puan ve puanlara geldi. Burssaspor bu hafta sahasında eski hocası ve talebelerini ağırlayacak. Çorum bu sene kadro kursa da zorlandığı bir sezon geçiriyor. Son haftalarda kaybettikleri puanları telafi etme derdindeler ve Burssaspor'u çok iyi tanıyan bir hocaları var. Saha da sonuç ne olur bilinmez ancak alınacak puan veya puanlar işimizi daha da kolaylaştıracak. 

Diğer önemli konuysa Batman deplasmanında verilmeyen ve sezon içerisinde sıkça tekrarlanan pen altı ve hakem hataları durumu. Bu duruma en sert şekilde tepki gösterilmeli. Süper Lig'den düştüğümüzder 22 puanımız VAR uygulamasıyla gasp edilmiş ve hatta bütün yorumcular, eski hakemler bunu doğrulayıp "Bursaspor VAR kurbanı oldu" şeklinde yorumlar yapmıştı. Bursaspor o dönem 22 puanı hanesine yazdırsa ligi 3. sırada tamamlayıp Avrupa kupasına gidecekken, bu gün TFF 2.Lig'de var olma mücadelesi veriyor. Bütün bunları düşündüğümüzde o dönem verilmeyen tepkiler, bu dönemde de verilmiyor. Bu olaya ne kadar göz yumulursa Bursaspor sahada kendisini hakem zanneden ve hakem olabileceğini düşünenlerin kurbanı olacak. Kendi egolarını tatmin etmek için her yolu deneyeceklerdir!

BUNA DİKKAT

Asıl dikkat edilmesi gereken durumsa Çorum maçında alınabilecek bir ceza ile bir diğer iç saha maçında seyircisiz oynama ihtimali. Çorum ile Bursaspor arasındabir sorun yaşanmayacaktır buna eminim. Ancak olası tahrikler cve tribünlere sızmalara karşı yönetimi göreve çağırıyorum. Acilen önlem alınmalı ve Çorum maçına sadece Bursaspor Passolig kartı olanlara ve kimliğinde Bursa yazanlara bilet satışı yapılmalı. Başka takımı tutan ve stres atmaya gelen çift kişiliklilere fırsat verilmemeli. özellikle Batı Alt tribününde bu durumm her hafta tekrarlanıyor. Hakem kararı, rakip oyuncusu, hocası kim olursa, olsun yabancı madde ve küfür havada uçuşuyor. Bu maç orada bu hareketi yapanın ağzına kürekle vurulmalı. Hem kulüp ciddi para cezası alacak, hem de seyircisiz oynama cezası kapıda. zaten federasyon hazır kıta bekliyor bir de biz fırsat vermeyelim.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.