SON DAKİKA
Hava Durumu

Allah’tan korkmaz, kuldan utanmazlar! Siz kimsiniz?

Yazının Giriş Tarihi: 18.03.2023 23:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.03.2023 23:06

Ne Bursaymış be arkadaş…

Ne Bursaspor taraftarıymış beee….

Sizde ki bu yara nereden geliyor kardeşim?

Bursa ve Bursaspor’a olan bu düşmanlığınızın esbabı mucibesi nedir? Doğruyu söyleyin hanginizin topu kaçtı Bursa’ya?

Bu düşmanlık Bursa’nın TFF nezdinde pilot bölge seçilmesiyle başladı aslında. Önce bir plan yapıldı ve Bursaspor ile Beşiktaş arasında oynanan maçta ortalık karıştırıldı ve hemen ardından “6222 sporda şiddet yasası” adı altında bir organizasyon başlatıldı. Gerekçe olarak ise “Bakın Bursa’da holiganlar neler yaptı bu şart” dendi.

Sonrasında hemen peşinden deplasman yasağı getirildi ve Bursa bu konuya da öncü olarak cezayı ilk tadanlardan birisi oldu…

Sonra yetmedi dediler ki yeni sistem getiriyoruz Passolig ve bu sistem sayesinde kulüpler değil, olayı çıkaran şahıslara ceza uygulanacak. Baktık ki bu sadece rant meselesi ve birileri cebini doldurdu. Kulüpler ceza almaya devam etti, stadyumlar kapatıldı ama şahısları tespit yine Polis’in işi oldu. Stadyumlara koyulan binlerce kamera yerine, Polis’in elinde ki eski kasa kameralarla tespitler yapıldı ve canlar yandı.

Her yerde yaşanan sıkıntılar malumken, Bursa’da aynı olayların en azı yaşandı ama Bursaspor taraftarı hain, faşist, holigan ilan edildi ve olmadık cezalarla sıkıntılar yaşadı. Düşünün ki koca camia DGM’de yargılanmaya kadar gitti.

Ardından yine TFF’nin uygulamaya koyduğu VAR ile ilk sezonda tam, tamına 22 puanımız çalındı ve Bursaspor kümeye düştü, düşürüldü…

Gelelim günümüze…

Hadi oynadığımız o maçları geçtim, yaşanan sıkıntıları görmezden geldim. Cezayı da bir şekilde hazmettim de be Allah’tan korkmaz, kuldan utanmazlar. Siz kimsiniz ki stadyum yapıldığından beri ilk defa Milli maç verecek ve onu da bu şehrin burnundan getireceksiniz? Siz kimsiniz ki koca. Camiayı bundan mahrum bırakacaksınız?

Sizin hiçbir şeyden haberiniz olmadığı için doğaldır dur ben hatırlatayım Bursa, TFF 2.Lig’de mücadele ettiği için Passolig sistemi burada kullanılmıyor. Sizin o rant sahalarınız burada, bu taraftara sökmez! Ne demek “Git yenile ve stadyuma gir” Doğruyu söyleyin canımızı verelim. Hanginiz yolsuz kaldınız? Hanginizin paraya ihtiyacı var? Söyleyin de aramızda toplayalım bizi rahat bırakın!

BIKTIK SALAK UYGULAMALARDAN!

Hayır Türkiye’de hiçbir yerde uygulanmayan salak, saçma uygulamalarınızdan bıktık, usandık…

Ciddi, ciddi soruyorum sizlere. Bu ülkeye rahatsızlık verdiysek biz çıkalım! Bırakalım rahat, rahat istediğinizi yapın! Yoksa zamanında çekilen operasyonların günahını mı çektiriyorsunuz bizlere siz? Ben size söyleyeyim o iş öyle olmuyor!

Gerçi sizde haklısınız…

TFF kadrolarına bakıyorum da inşaatçı, sanayici, tekstilci, halıcı, makinacı…

O sebeple sizlere de laf söylemeyi kendime haksızlık sayıyorum. Size harcayacağım vakti çiçeklerime harcarım. En azından zamanı geldiğinde çiçek verir, yüzümü güldürür. Sizin yönettiğiniz futbol yerin dibine batsın.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.